Notícia sobre la reunió mantinguda al departament de salut el dia 24 de novembre de 2011.

La Plataforma de Familiars FM-SFC i l’ACAF estàvem convocades a una reunió amb el nou Director General de Regulació, Planificació i Recursos Sanitaris, una reunió en la que en teoria havíem de rebre informació sobre  la veritable implementació de les Unitats Hospitalàries Especialitzades en FM i SFC . I ens vam trobar amb la sorpresa de que la reunió la començaven parlant de l’”evidència científica” i del document de l’Agència d’Informació, Avaluació i Qualitat en Salut (document que no compartim en gran mesura). Aquesta és una discussió que no era l’objecte de la reunió i
que entenem que cal tenir en un altre àmbit. La nostra prioritat és i serà la defensa del compliment de la Resolució 203/VIII, d’acord amb el que va aprovar el Parlament de Catalunya i amb les disposicions de l’ordre que va  signar l’anterior consellera de salut. I en això vam voler centrar la reunió.

Com a nota positiva, hem de dir que, si tot va com finalment se’ns ha afirmat, en les properes setmanes aquesta direcció general del Departament de Salut dissenyarà un nou pla d’organització (seguint les disposicions de la resolució aprovada pel Parlament de Catalunya en data 21 de maig de 2008 i concretades en l’ordre SLT/115/2010, de 18 de febrer) d’aquestes unitats hospitalàries especialitzades i multidisciplinàries, a fi i efecte que, en un temps relativament breu, se n’impulsi la seva veritable aplicació en el conjunt del territori..

Altre cop, volem confiar en la paraula donada (no complerta ja massa vegades) i esperem que després de les festes de Nadal se’ns convoqui novament per a que, d’una vegada per totes, se’ns presenti un pla d’implementació que garanteixi una correcta atenció a les persones afectades de FM i SFC .

En seguirem fent un estret seguiment a partir del mes de gener.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s