Avui hem estat al Parlament de Catalunya

Avui Dimecres 23 de novembre, a primera hora del matí, la Plataforma de familiars FM-SFC junt amb els companys de l’ACAF hem estat rebuts per la M. H. Presidenta del Parlament, Sra. Núria de Gispert. Hem disposat de tota una hora per explicar-li quina era la situació dels malalts, què ens va portar a presentar una ILP en l’anterior legislatura, i els pocs avenços que la Resolució Parlamentaria 203/VIII havien comportat en el dia a dia dels malalts..

Hem pogut copsar que la Sra. de Gispert estava al corrent de tot, recordava clarament el dia que es va aprovar la resolució i s’ha compromès a vetllar per que la cambra en faci el seguiment corresponent. Fins i tot ens ha indicat quins passos podríem seguir per tal de mantenir ben viu el tema entre els diferents estaments polítics. Li agraïm el tracte que ens ha dispensat i l’atenció amb la que ens ha escoltat.

Demà mateix tenim una altra entrevista amb el director general de Regulació, Planificació i Recursos Sanitaris del departament de salut de la Generalitat de Catalunya, a qui traspassarem el resultat de l’entrevista amb la Presidenta del Parlament. Mirarem d’esgotar totes les vies de diàleg possibles a fi d’aconseguir el compliment de la resolució.

L’altre bona notícia, es que finalment ( aquest cop sí)es va dur a terme la lectura d’una declaració institucional de l’Ajuntament de Barcelona, que ja està signada per totes les forces politiques presents al consistori barceloní.
Un cop més hem assolit la unanimitat…això és una molt bona notícia, i us demanem que en feu difusió.

Llegir la declaració

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s