L’estiu no és una treva pels malalts afectats

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Els malats no han vist respectat el seu patiment, han continuat veient com la societat en general ( les persones que tenen la sort de no conèixer ningú afectat per aquestes malalties) desconeix els efectes de la malaltia en les persones afectades i els seus familiars. Avui dia, no és difícil imaginar què pot passar en una família en la que un dels components de la parella, pateix fibromiàlgia. síndrome de fatiga crònica o sensibilitat química múltiple, o una combinació d’aquestes patologies, i l’altre component de la parella es queda en atur…

A dia d’avui encara manca sensibilització als diferents entorns en els que es mou la persona malalta: a l’entorn familiar, al laboral, en desgraciadament encara masses- professionals de la medicina…i tot això sense que des de les administracions ens hagin fet cas dels nostres requeriments per tal d’engegar una campanya de sensibilització social.

Des de l’arribada als òrgans de decisió dels responsables sorgits de l’última convocatòria electoral a Catalunya, ens hi hem reunit tres vegades al Departament de Salut. Tres vegades. A efectes pràctics no hem avançat res de res.Ens hi hem de tornar a trobar amb els qui podrien -al menys-procurar que mai hi hagués un malalt afectat que veiés negada la seva condició de persona malalta.Nosaltres no defallirem, però potser haurem de cercar altres vies d’actuació…Potser cal impulsar una altre ILP?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s