ES VA PRESENTAR A L’ACADÈMIA DE CINEMA CATALÀ LA PEL•LÍCULA “SONATA PARA VIOLONCHELO”:

Amb motiu del Dia Mundial de la FM i la SFC, la presidenta de l’ACAF,Maite Ribera, ha acompanyat la directora de cinema Anna M. Bofarull en la presentació del seu nou projecte “Sonata para violonchelo”, una coproducció entre Catalunya, Alemanya i Suècia, que comptarà amb les actrius i actors Carme Elías, Aina Clotet, Juan Luis Galiardo, Sergi Calleja, Mapi Galán, Fermí Reixach i Maite Buenafuente en els papers principals, i amb les col·laboracions del viloncel·lista Lluís Claret i la composició de Gerard Pastor, així com el dissenyador Lorenzo Caprile, entre altres.
Tot i que diverses institucions i personalitats, com l’ICAA (Instituto de la Cinematografía y las Artes Audiovisuales), el Parc Audiovisual de Catalunya, l’Ajuntament de Tarragona i l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia (ACAF) ja s’han involucrat en el projecte, aquesta és una iniciativa que també busca la seva força en el micro-mecenatge, sistema a través del qual es pretén que la comunitat pugui participar activament en el projecte de la pel·lícula que es presenta i així compartir el procés de producció cinematogràfica.
Sonata para violoncheloResponent a la necessitat social de la creació d’una pel·lícula que parli d’aquesta problemàtica que afecta a més del 3% de la població (1.500.000 de persones afectades a Espanya).
“Sonata para violonchelo” va donar el 12 de maig el tret de sortida per a un sistema de donacions i crowdfunding a través de la web de la pel·lícula:

http://www.sonataparaviolonchelo.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s