A partir de l’ 1 de desembre

Avui, m’agradaria saber escriure molt  millor del que habitualment escric  per saber  expressar, el que vaig experimentar el dia 1 de desembre, quan vaig tenir l’honor de compartir faristol amb unes persones que porten més de 10 anys, lluitant per l’atenció als malalts de fibromiàlgia i síndrome de fatiga crònica.

La gent de l’ACAF va ésser capaç de reunir en un mateix acte a tres especialistes de primer nivell, cosa que no recordo que s’hagi fet fins ara. Tothom que coneix ACAF-fins i tot els qui no en son gaire amics- sap que han fet, en tots aquets anys, una magnífica tasca en favor de la dignitat en l’atenció a les persones afectades.

Vull donar les gràcies a ACAF per comptar amb la gent de la plataforma de familiars, i manifestar des de aquest blog, que tenim corda per estona, sabem que ens queda molta feina per endavant, i  estem disposats a fer-la de la millor manera possible.Des de aqui també el meu reconeixement per les persones que amb la malatia al demunt, van desafiar un dia de fred i vàren omplir l’auditori AXA.Gràcies per la vostra voluntat de vindre. Vosaltres també sou gent molt valenta!

Seguirem treballant per els drets de les persones afectades per la fibromiàlgia, la síndrome de fatiga crònica i les SQM.Seguirem exigint a les administracions que ens governin que ens ajudin a ajudar les persones afectades que conformen el col·lectiu de malalts de fibromiàlgia, síndrome de fatiga crònica i SQM. 

Anuncis

2 responses to “A partir de l’ 1 de desembre

  1. Moltes gràcies, Jordi. I gràcies al conjunt de la Plataforma Familiars FM-SFC, pel vostre treball i per tot el suport que heu doneu a la nostra tasca i al conjunt de persones malaltes. Segur que, tots junts, seguirem avançant en el reconeixement de la FM-SFC-SQM.
    Una abraçada.

  2. Comparteixo el que es diu en el post sobre la gent de l’ACAF i la valoració que es fa sobre els 10 anys de la tasca que realitza. Per mi ha estat un privilegi treballar amb vosaltres, i ja sabeu on sóc, per qual calgui i com calgui. Una abraçada forta!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s