INFORMAR-SE ESTÁ BÉ. PERÒ PER AJUDAR, CAL ENTENDRE EL PATIMENT DELS MALALTS.

En el que fa a las malalties emergents com son la Fibromiàlgia, el Síndrome de Fatiga Crònica, o las Sensibilitats Químiques Mùlltiples, avui dia ningú -absolutament ningu- pot dir que no té accés a la informació que es genera -cada cop amb més intensitat- a la xarxa i als mitjans de comunicació més tradicionals.Informació en hi ha, però el que cal de debò és informació + sensibilització.

Mireu, tothom, en un moment o altre de les nostres vides, hem ajudat algú. Però quin és el mecanisme, quin és l’automatisme que ens impulsa a ajudar algú?.Diria que el fet de posar-se en el lloc, en la pell de la persona que ajudem.Potser d’una forma no massa conscient, pensem en el mal tràngol, en la mala situació, per la que està passant la persona que hem decidit ajudar. 

Doncs bé, això és el que els manca a les persones afectades de Fibromiàlgia, Síndrome de fatiga Crònica o Sensibilitat Química Múltiple.Cal que la societat conegui el seu patiment, cal que les persones que en son coneixedores d’aquestes malalties, entenguin el patiment humà que aquestes patologies ocasionen a les persones que las pateixen. Solament aixì estarem en condicions d’ajudar-les. 

Informació en hi ha. Si es vol trobar no és massa complicat , mireu sinó aquesta taula, on hi ha molta informació. Si cliqueu els diversos enllaços hi trobareu informació. Ara bé, certament no tota és fiable, però el que ningú, ningú pot dir, és que es tracta de malalties desconegudes,  inexistents o imaginàries a la ment dels afectats. 

Recordeu, informar-se està bé, però també cal posar-se a la pell de la persona afectada, malalta amb Fibromiàlgia, Síndrome de Fatiga Crònica  o Sensibilitat Química Múltiple.


Si fem un seriós esforç per entendre’ls estarem fent un pas endavant per tal ajudar-los!
 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s