Prou, prou i prou!

Avui representants de les següents organitzacions:


– La Comissió Promotora de la ILP en favor de la millora en l’atenció dels malalts de fibromiàlgia  i síndrome de fatiga crònica, que es va veure transformada en la resolució 203/VIII de 21 de maig de 2008.

-La Federació Catalana per a la FM/SFC

-La Plataforma FAMILIARS FM/SFC

-La lliga SFC

Membres totes elles de ple dret de la Comissió de Seguiment per l’avaluació i control del compliment de l’esmentada  Resolució 203/VIII, hem plantejat una senzilla pregunta als responsables del CatSalut, que en el dia d’avui presidien la reunió de la Comissió de seguiment: quan es veurà complerta la Resolució 203/VIII?

Davant de la falta de concreció, d’aquests responsables, hem exigit la intervenció de la Consellera de Salut, la sra. Marina Geli, atès que no hem obtingut resposta a la qüestió plantejada.
Ens hem plantat, ens hem negat a sortir de la sala de reunió, fins obtindre un compromís documental segons el qual la Consellera Geli ens rebrà, per parlar de la concreció i el no compliment de la Resolució 203/VIII.

Podeu lleguir el document que hem lliurat via registre avui


avuiHem d’agrair molt especialment la presencia de familiars i afectats, que espontàniament han fet acte de presencia davant del “Pavelló Ave Maria”, seu del Departament de Salut. Hem de fel•licitar unes persones que fins i tot amb la seva malaltia han aguantat estoicament, el fred del dia d’avui i que ens han donat força suport. Sabem de sobres que pagaran car aquest esforç, sabem que la malaltia els passarà factura, i per això mostrem el nostre profund agraïment.Aquest suport será cada cop més necessari.

Avui hem vist què podem fer si lluitem tots plegats, avui hem comprovat que no som res sense el suport dels afectats i dels familiars.

Gràcies i ànims, cada un dels que érem dins, i cada un dels que donaven suport fora, podem deixar de sentir-nos sols. Ara falta que el Parlament, ens continuï fent costat, que els diputats no ens deixin a tots plegats-els que érem dins l’edifici, i els que donaven suport fora- sols.

Avui entre tots hem sabut dir prou, prou i prou!

2 responses to “Prou, prou i prou!

  1. Doncs, sí, Jordi, avui hem dit Prou, prou i prou! Gràcies al esforç de totes i tots els que avui ens hem posat dempeus exigint el que mereixem, el que ens pertoca i el que és nostre perquè ens ho hem ben guanyat: atenció digne, formació dels professionals que ens atenen, i investigació per trobar pal.liatius i cura a les nostres malalties.
    Ho has explicat molt bé en els jardins de la Conselleria. Felicitats! Aquest és el camí. Una abraçada, company!

  2. pilar loscos fragoso

    DONCS SEMBLA MENTIDA QUE ELS MALALTS TINGUEM QUE ESTAR AL PEU DEL CANÓ PER FER VALER ELS NOSTRES DRETS QUAN HI I DIES QUE NO PODEM NI POSSAR ELS PEUS A TERRA . NO SÉ SI SERÀ VERITAT PERÓ FONS IMPLICADES A LA INVESTIGACIÓ DE LA FATIGA CRÓNICA ME VAN FER SABER QUE NI UN UERO DELS QUE ES VAN RECOLLIR A LA MARATÓ DE TV3 ES VA DESTINAR A LA INVESTIGACIÓ D´AQUESTA ENFERMETAT.EL QUE MES ME FOT ES QUE VAIG CONTRIBUIR AMB LA MEVA IMATGE . ES VERITAT O NO ? JO VOLDRIA SABER-HO .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s