Balls de Saló

No tenim l’ànim com per anar a ballar.

No, quan veiem que els responsables de salut d’aquest país no es creuen la Resolució aprobada amb els vots de tots els grups parlamentaris del Parlament de Catalunya.

No, quan veiem que les persones afectades de Fibromiàlgia, Síndrome de Fatiga Crònica o Sensibilitat Química Múltiple, continuen sent invisibles a la mirada de la societat, i aquells responsables de salut no mouen ni un dit per sensibilitzar els nostres conciutadans.

No, quan no sabem si aquets responsables tenen voluntat d’introduïr transparència en el seguiment i avaluació del compliment del mandat parlamentari del 21 de maig de 2008.

Nosaltres hem fet gestions per tal que a la propera reunió de la Comissió de Seguiment hi pugui assitir una representació del parlament, per tal d’escoltar de primera mà les repetides e incomplertes promeses, que fins a dia d’avui ens hem hagut de sentir.

Però la Consellera Geli, si que balla , si que té l’ànim alt…és clar ella no és invissible…no trobeu?

Anuncis

One response to “Balls de Saló

  1. I sort en tenim dels familiars i les persones amigues que ens ajuden, con tu, Jordi, perquè hi ha dies, com saps molt bé, que fins i tot costa parlar. Molt bé la gestió perquè hi hagi parlamentaris que estiguin presents a la reunió de la Comissió de Seguiment de la Resolució 203/VIII. A ells no els hi va la salut ni un millor tracte i assistència, però sí els hi va que el Parlament tingui paraula. I una paraula, un compromís, del Parlament amb persones malaltes, hauria de tenir un valor molt més gran!
    Gràcies per tot, Jordi. Una abraçada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s