Intentem lleguir en possitiu

Al diari “El Segre” es publica una notícia que llegim en positiu. Es parla de la Unitat de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica, de l’Hospital de Santa Maria de Lleida, per explicar el seu funcionament com a unitat hospitalària especialitzada (UHE) en l’atenció dels malalts de fibromiàlgia i /o síndrome de fatiga crònica.

Així doncs, un responsable d’una de les 16 UHE -de les que el CatSalut afirma que ja están en funcionament- explica al periodista del citat diari, que l’Hospital de Santa Maria de Lleida ha atès més de 300 persones en els primers sis mesos de funcionament, entre els que hi han noies d’entre 10 i 15 anys. La referència a l’atenció pediàtrica en el marc de la UHE, a noies afectades per aquestes malalties, es un avanç si recordem que fins no fa massa temps, la pròpia Consellera de Salut afirmava que no “la constava l’afectació infantil relacionada amb aquestes dolences”. Des de aquest punt de vista es pot fer una lectura en positiu, de una part de la noticia que es publica al “Segre”.
Tanmateix, resulta preocupant el que des de el seu blog, l’Àngels Martínez Castells ens explica a propòsit de la noticia que estem comentant.
Mireu hi ha un incompliment més. A l’ última compareixença parlamentària en la que els responsables del CatSalut van “passar comptes del compliment de la resolució del 21 de maig de 2008, varen anunciar una reunió de la Comissió de seguiment del compliment de la resolució per “a finals de novembre”…a dia d’avui que nosaltres sapiguem no ha estat ni tans sols convocada aquesta reunió.

Intentem lleguir en possitiu, però no ens ho possen fàcil, no.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s