El debat dels aliments trangènics a les cuines dels restaurants amb estrelles Michelin

Els debats tancats en fals, no desapareixen com per art de màgia.

No què va.

Si bè al més de juny de 2009, al nostre parlament no va posperar una ILP que tractaba del tema  dels aliments transgènics, ara hem podem veure com prestigiosos cuiners expressen la seva opinió:

 

http://angelsmcastells.nireblog.com/cat/ilp-fm-sfc-iniciativa-legislativa-popular

 

He perdut el compte de les ILP, que una a una i amb diferents argumentacions, el Parlament de Catalunya ha anat rebutjant…

Peró aixó no ha fet que els debats, en cada un dels temes tractats s’hagi esbaït..no què va , la realitat és certament toçuda..i s’acaba impossant…

 

Anuncis

2 responses to “El debat dels aliments trangènics a les cuines dels restaurants amb estrelles Michelin

  1. Totalment d’acord, Jordi! La realitat és tossuda… però mira que en són de cabuts alguns parlamentaris… I quina por tenen als arguments que no són els seus! El que varen fer –i encara fan– en relació a la ILP sobre la Fibromiàlgia i la SFC és doloròs, trampòs i molt poc democràtic, però el que han fet amb els companys i companyes de la ILP dels trangènics els grups del PSC, Ciu i PP, no té nom. Una abraçada!

  2. Ja he comentat alguna altra vegada que és perversa la utilització que es fa de les normes democràtiques: proporcionen eines per a una anomenada “participació” més enllà que el simple anar a votar quan toca, les ILP, que costen molt de tirar endavant perquè tantes firmes no s’aconsegueixen així com així, s’ha de fer una gran feina de divulgació, explicar bé les coses, recollir firmes, comptabilitzar-les i anar.les a entregar, etc. Una feinada! I després, al primer revolt les tomben. S’ha acabat. A això en diuen participació ciutadana. Està clar que tenim una democràcia simplement envernissada per tapar els defectes, pero poca voluntat d’anar al fons de debò i reparar el que no funciona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s