Avui hem demanat informació concreta sobre les 16 UHE

cuboAvui, hem presentat escrit, via registre al Cat Salut, per tal de requerir informació concreta, sobre les 16 Unitats Hospitalàries Especialitzades (UHE) per el tractament i diagnòstic dels malalts de fibromiàlgia i o de la síndrome de fatiga crònica, que el Cat Salut mitjançant una nota pública a l’Agència EFE, del Dr. Argimón va anunciar que properament s’obriran.

Així, demanem que ens sigui lliurada, formalment, la relació dels noms dels responsables de les unitats funcionals i UHE que properament , diuen, es posaran en marxa.

Demanem que ens sigui lliurada, formalment, la relació de tots els especialistes i professionals que han d’integrar aquestes UHE. 

Demanem el calendari de dotació dels recursos necessàris per el desplegament funcional d’aquestes 16 UHE.

Demanem que ens sigui lliurada tota la informació documental, que ens permeti conèixer amb detall, com, quan i ón començaran a funcionar aquestes 16 UHE.

Entenem que a data d’avui, no ha de supossar excessiva dificultat, el lliurament d’aquesta informació, car els treballs per tal d’engegar el que es disposa a la resolució 203/VIII, deuen d’haver començant en dates inmediatament posteriors a la data d’aprovació per unanimitat de la dita resolució parlamentaria, aprovada el dia 21 de maig de 2008, expressió d’un clar mandat del Parlament de Catalunya vers el govern de la Generalitat de Catalunya.

No son acceptables cap mena de tripijocs dirigits a muntar les 16 UHE sense respectar integrament els critèris de la R 203/VIII.

Cal recordar, que el text de la resolució 203/VIII, estableix un termini d’un any a comptar desde la data de la seva aprovació, el dia 21 de maig de 2008, és a dir el proper dia 21 de maig de 2009, aquestes UHE han d’estar funcionant, tal i com es diu a la resolució parlamentaria.

Plataforma FAMILIARS FM-SFC

 

Anuncis

4 responses to “Avui hem demanat informació concreta sobre les 16 UHE

  1. Ben fet. És allò que es diu “de a Dios rogando y con el mazo dando”. Està bé queixar-se i protestar quan hi ha motiu, però està infinitament millor anar tirant endavant totes aquelles iniciatives possibles perquè deixi d’haver-hi motiu per protestar. Entenc que, si no es dóna una resposta adequada a això, els parlamentaris que van votar favorablement la resolució tenen l’obligació de demanar la dimissió de la consellera Geli i de qui correspongui. Si no saben gestionar adequadament el sistema de salut, que deixin pas a algú altre que sí que en sàpiga. Això no és una empresa que l’únic que s’hi juga són els beneficis anuals; aquí, les pèrdues en el negoci es tradueixen en un empitjoramentde la salut, o sigui que no juguem, si us plau…

  2. Fantàstic Jordi, ara no se n’ha de deixar passar ni una, reclament i exigint que es faci realitat tot el que es va signar.
    Gràcies per fer sentir les nostres veur a traves de les voltes.

  3. Perdoneu les faltes, volia dir:
    Gràcies per fer sentir les nostres veus a través de les vostres.

  4. Avui t’he tornat veure als Matins de TV3, aquesta vegada, almenys, us han deixat parlar.
    Jordi si creus que s’ha de fer una protesta col·lectiva, alguna protesta pública, qualsevol cosa perquè tothom ens vegi, i tothom ens conegui i ens reconegui, el que sigui, compta amb mí, ja no puc tolerar més aquest tracte tant vexatiu que ens estàn donant, som malalts, però malalts de veritat, no estem jugant a metges, i ja no podem més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s