ELS HI QUEDEN 10 SETMANES

Façana del Parlament de Catalunya

El 21 de maig de 2008, es va obrir una veritable esperança, per les persones malaltes diagnosticades de fibromiàlgia i/o de síndrome de fatiga crònica.

Fitxeu-vos-hi bé: el Parlament de Catalunya va aprovar per unanimitat la resolució 203/VIII, resolució que en el que fa en els seus continguts, va satisfer les demandes de les milers de persones (150.000) que vàren signar la ILP en favor de la millora en l’atenció mèdica d’aquestes persones malaltes.

El 21 de gener de 2009, es va dur a terme en el transcurs d’una Comissió de Salut, una sessió de control i seguiment del compliment de la resolució parlamentaria en qüestió.

En el decurs d’aquesta Comissió de Salut, tots els grups parlamentaris vàren votar a favor de la compareixença de la Plataforma de Familiars FM-SFC per explicar els seus fins i objectius.

Novament unanimitat parlamentaria a favor de les persones malaltes i els seus familiars.

Queden 10 setmanes.

No hi ha notícies de que s’haguin engegat els mecanismes necessàris per assolir el compliment del que la resolució 203/VIII disposa.

Un no compliment d’aquesta resolució seria un malbaratament de la confiança dels ciutadans i una greu desobediència al mandat parlamentàri expressat unaniment en seu parlamentària.

Cal que el govern vagi amb compte, car no solament es malbarataria d’una forma greu la confiança que els ciutadans han dipositat en els seus mandatàris, sinó que també podríem veure un greu incompliment d’un mandat parlamentàri.

Amdúes coses son molt greus.

Però com vàren dir les forçes que donen suport al govern, encara som dins el termini.

De moment vigilància, paciència i després, punyent exigència.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s