Exercici d’investigació a la xarxa

FM i acomiadamentAvui he fet un modest exercici d’investigació a la xarxa internet.

He agafat el cercador Google i a la seva finestra de cerca, hi he escrit:

fibromiàlgia i acomiadament

Han sortit 4820 entrades, algunes de l’any 2006 i altres de l’any 2008. Algunes d’elles fan menció a uns grans magatzems que tots coneixem.

Han sortit 4820 entrades en tan sols 0,24 segons.

Us convido a explorar algunes…son reveladores.

En temps de crisi econòmica aquestes situacions d’acomiadament, segurament esdevindran en un drama per les famílies.

Si en sols 0.24 segons de cerca, modestament he pogut trobar aquesta informació, a les administracions les suposo sobradament informades.

El que no sé ben bé…és qué pensen fer per afrontar aquesta situació. Es revisaran els protocols de valoració d’incapacitats…es tindrá en compte els informes que aporten els malalts?…o es seguirà menspreant la situació del malalt?

A Catalunya hi ha una resolució parlamentaria per complir. Evidentment no ho soluciona tot. Però aquesta situació de crisi l’ha convertit en un texte de mínims…perquè realment donada la situació de les persones afectades, el mínim que es pot fer desde el Departament de Salut, és dur a terme fil per randa el que es disposa en aquest text  que va ésser – ho recordo un cop més – aprovat per unanimitat de totes les forces parlamentaries de la Cambra Legislativa Catalana.

Anuncis

2 responses to “Exercici d’investigació a la xarxa

 1. Si es revisessin els protocols de valoració per fer-los més justos i més ajustats a la realitat, es quedarien sense pressupostos (o haurien de mirar més prim en què es gasten els calés de tots) per a les coses “importants de debò”, com ara AVEs i TGVs, carreteres i autopistes i variants diverses, campanyes publicitàries i elaboració de projectes mil, subvencions aquí i allà per no se sap ben bé quants ni per què projectes i plans… En fi, que la classe política sap molt bé quines coses són importants i quines no… oi????
  Perdoneu-me, Jordi i tots. Hi ha dies en què és simplement impossible trobar-li la part bona, o simplement l’excusa, a algunes actituds. I la del Govern català pel que fa a Sanitat en general, i en el cas aquest en concret encara més, crema. Carai, si crema!!!
  Que tingueu tots el millor dia dins del possible. Una abraçada a tots.

 2. Isabel Fernandez Fuentes

  En primer lloc agrair-vos l’atenció per vostra part que esteu fent de la nostra enfermetat. En queixes he vist que puc enviar-vos les meves queixes que he anat posant al síndic de greuges, al ICAM per la mala pràctica i les vexacions a les que hem van sotmetre, que des d’aleshores m’ha provocat acabar als diferents hospitals molt sovint, per temes d’atacs d’ansietat i per tot el mal, ja no sóls físic, sinó psicològic que em van fer patir aquests mal partis, per denominar-los de la forma més suau que tinc, i, per suposat, les seves respostes. Actualment, estic amb advocats, ja que m’han retirat la pensió absoluta permanent, per queixar-me al síndic de greuges i aquèsts fer la reprimenda a l’ICAM i al neuróleg que em va atendre. Tota aquesta documentació m’agradaria molt que es fes pública perquè, almenys, serveixi d’alguna cosa, no tant sols a mi, sino a totes les persones que estem patint aquesta enfermetat “invisible”. Moltes gràcies per tot i disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar. Espero la vostra resposta. Molt agraïda.
  Maria isabel FERNÁNDEZ Fuentes
  C/BESÓS 55 3-2 ESC B
  TERRASSA 08227 BARCELONA
  MÒBIL.649.10.26.14

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s