La setmana del pressupost

parlamentAquesta setmana vinent, concretament del dia 16 al 18 de desembre, tindrá lloc al Parlament de Catalunya el debat sobre el pressupost de la Generalitat de Catalunya per l’exercici 2009.

Les esmenes a la totalitat, han estat rebutjades i ara queda la discussió parlamentària sobre les 2546 esmenes a l’articulat, que s’han presentat vers el text dels pressupostos.

D’aquestes 2546 esmenes a l’articulat en hi han tres, presentades  que tracten de clarificar el pressupost en el que fa a l’obligació del govern de cumplir amb el mandat parlamentàri, de desenvolupar la resolució 203/VIII, del passat dia 21 de maig 2008, en la que s’estableix els criteris per l’atenció médica als malalts i malaltes de fibromiàlgia i síndrome de fatiga crònica a Catalunya. Aquestes tres esmenes a l’articulat del pressupost 2009, són les que porten els  núms. 428, 595, i 1194.

En el que fa a les esmenes podéu trobar més informació a

http://plataformafamiliars.org/noticias.html

Creiem que són unes esmenes perfectament assumibles per les forces polítiques i que reforçarien la resolució 203/VIII, que va ésser votada unanimement per tots els grups presents a la Cambra Catalana.

Cal ara veure com es posicionen els grups parlamentaris davant d’aquesta nova oportunitat, de fer costat els malalts i malaltes de fibromiàlgia i síndrome de fatiga crònica.

Estarem atents.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s