Article al web 3cat24.cat

Agraim força a l’equip de redacció del web que hagi publicat un article que acosta a qui no conèix què és i que representa per un afectat, la fibromiàlgia i/o la síndrome de fatiga crónica.

Es molt important aquesta tasca d’apropament a la societat cara a derribar aquest mur d’incomprensió, que encara avui dificulta la vida dels afectats.

Tambè és força necessàri que es conegi que els malalts no es volen quedar en “un cul de llit” plorant la seva malatia. Els malats i els familiars del malalts volen lluitar per millorar la qualitat de vida dels afectats, i en aquest sentit hi ha la iniciativa legislativa popular en el tràmit parlamentari.

Estem afectats, però no ens afoguem amb un got d’aigüa. Hi ha capacitat de lluita, perquè som molts, i el dia que no pot lluitar un, pot un altre company, de forma que sempre hi ha algú al peu del canò.

No té preu l’ajut dels mitjans en la tasca de trencar les barreres del silenci, l’incompressió i l’invissiblitat amb les que dia darrera dia, es topen els malalts afectats.

Gràcies les persones de 3cat24.cat per el vostre treball.

Avancem a poc a poc…però avancem!!!

Aquest és l’enllaç a l’article :

http://www.3cat24.cat/noticia/278318

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s