Lyme

 Lyme es una malaltia que es transmet amb una picada de paparra. Més del 50% de malalts de Lyme no recorden cap picada, o bé perquè no l’han vist, no li han donat importància o no n’han tingut mai cap. Els anàlisis són poc fiables (el diagnòstic ha de ser clínic)i cal tratarla correctament, des de l’inici perquè en cas contràri, pot esdevenir crònica i amb greus consequències per la salud de les persones.

He de confessar que fins que he pogut llegir l’aportació de la Montse al nostre Blog, no en sabia res d’aquesta enfermetat.

Gràcies Montse, espero que puguis fer més aportacions.

La Montse aportava aquest link on hi ha informacions d’aquesta malaltia.

http://ilads.org¨

2 responses to “Lyme

  1. Gràcies Jordi. Podeu trobar molta informació en espanyol sobre el Lyme a partir d’escrits científics i també de malalts del Lyme al grup Yahoo: lyme_y_otras_zoonosis_cronicas_espanol. Per entrar-hi aneu a http://es.groups.yahoo.com/ i busqueu el nom del grup. Registreu-vos-hi i tindreu accés a documents molt interessants. Val la pena fer-hi una ullada.

  2. Gràcies Jordi. Podeu trobar molta informació en espanyol sobre el Lyme a partir d’escrits científics i també de malalts del Lyme al grup Yahoo: lyme_y_otras_zoonosis_cronicas_espanol. Per entrar-hi aneu a http://es.groups.yahoo.com/ i busqueu el nom del grup. Registreu-vos-hi i tindreu accés a documents molt interessants. Val la pena fer-hi una ullada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s