Catalunya pot esdevenir capdavantera, en la millora a l’atenció mèdica als malalts de fibromiàlgia i de la síndrome de fatiga crònica

Hem rebut un correu, bé, en realitat el que hem rebut és un enllaç que va a parar a un web en que hi ha publicada una culpidora carta.

Sí bé és cert que no es tracta de Catalunya, la situació és 100 x 100 trasladable al nostre país..perquè davant d’una situació com aquesta, estic convençut de que es reproduirien els actes i reaccions de les administracions implicades.
 Al lleguir la carta  venen dues sensacions;  tristesa i ganes de barallar-s’hi. Com és possible que es donin aquestes situacions en ple segle XXI, a la que diuen és la vuitena potència económica del mon?
 Catalunya, pot esdevenir pionera i capdaventera en la solució a aquestes situacions. Tenim una ILP en tràmit al Parlament…caldria que les forces polítiques ho aprofitèssin per demostrar que a Catalunya, les administracíons liderades pel Parlament, se’n ocupen dels seus ciutadans!!!
Aquest és l’enllaç que dona accés a la carta  d’una persona que tot i el que es va trobant a la vida, encara té força moral per tirar endavant.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s