El debat a TV3

Hola,

 He intentat que en el transcurs del debat sorgís aquest tema de la iniciativa legislativa popular, en defensa de la millora en l’atenció mèdica als malalts de firbromiàlgia i/o síndrome de fatiga crònica.

La meva gestió ha estat infructuosa. En principi em diuen que el debat gira en torn a una convocatòria electoral per escollir diputats i senadors a Madrid.

Res que faci referència al Parlament de Catalunya hi té cabuda???

Com a mínim s’obliden de que hi ha més d’un milió de persones malaltes amb fibromiàlgia i /o síndrome de fatiga crònica.

No tinc gaires més paraules a afegir a aquest post..i vosaltres, com ho veieu? 

Anuncis

One response to “El debat a TV3

  1. Hola, Jordi! Doncs vist el debat crec que sí hi cabia que els polítics parlessin de si estan a favor o no d’un servei de salut públic que tingui especial cura de les malalties emergents, les més maltractades per l’actual organització de la sanitat i les que més han d’anar a raure a la privada per les enormes llistes d’espera i la poca sensibilitat demostrada fins ara. No calia que parlessin de la ILP en concret, tant sols esmentar que a Catalunya –com a tot l’Estat– la gent també s’organitza i troba maneres de defensar les millors solucions per les seves necessitats, i entre les més punyents hi són les que tenen a veure amb la salut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s