Cercant idees

Bé, aquest espai pot ésser adient, per tal que els que us animeu i aneu aportant idees, per tal d’assolir la presència de aquestes malalties a la campanya electoral. És tracta d’una cerca d’idees constructives, que portin a una activitat de divulgació que respecti les vigents lleis i en el marc de la llibertat d’expressió.

Anuncis

One response to “Cercant idees

  1. Jo no he sentit cap comentari dels grups polítics envers nosaltres el SFC/FM a la seva campanya electoral.Ni tan sols sé si podré anar a votar, si estaré aquell dia amb una mica de forces per anar-hi, però m´hagués agradat donar el meu suport per aquells que defensin els més débils, com som els malalts, el dret a una pensió, fomentar la investigació, crear uns ICAM que realment coneguin la malaltia i actuin d´acord amb el que diuen els nostres informes i proves i reconeguin els malalts, en lloc de fer entrevistes de dos minuts i seguir criteris economicistes, i no médics.Es una vergonya que es carreguin els drets dels treballadors, en general, dones, en aquell institut, que portem molts anys cotitzant i ens deixin al carrer per estar malaltes.El PSOE no es Partit Socialist OBRER , no defensa els treballadors.A Catalunya han tret la “O” de Obrer i queda molt reflectit a la seva manera prepotent d´actuar envers .
    Penso que hem de fer pressió amb unes idees innovadores ara i després de les eleccions, recolzats sempre pels mitjans de comunicació.
    Una cosa esencial a reclamar en primer terme és :Que es respectin les lleis que diuen que els informes del ICAM han de ser “raonats” i no ho fan.No raonen la denegació , contraria al que diuen els informes i probes.¿Com es pot actuar de forma tan prepotent, sense cap justificació ni raonament? Exigir les lleis, igual que ells ens obliguen a nosaltres a complir-les.Un acte tan sumament trascental com es denegar que un pacient tingui una malaltia crónica incapacitant i que no té tractament, no hauria d´estar en mans d´un sol metge que resol en una entrevista de dos minuts i de mala gana, actuant en contra del pacient,i amb pressions dels superiors.Aquest organ hauria de ser, com a altres paisos, independent, totalment médic, i sense permetre que avalui un doctor que no es especialista a la malaltía que avalua.Es com si a un pintor el fan avaluar el que ha fet un arquitecte…..aixó no es pot permetre.Ha de canviar, amb l´ ajut de tots.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s